Sunday, January 23, 2011

Kenapa?

1. Kenapa perempuan suka sangat beli baju, tapi bila bukak almari tak tahu nak pakai baju apa bila nak keluar?


2. Kenapa lelaki yang bawak superbike besar-besar macam Kawasaki Ninja itu nampak lebih macho dan tampan?

3. Kenapa remaja perempuan dulu masa muda semuanya kurus-kurus? Tapi remaja perempuan kini mostly gendut-gendut?

4. Kenapa remaja lelaki lebih suka beli barang branded? Barang unbranded dipersisihkan kah?

5. Kenapa perempuan kena menjaga kecantikan from head to toe tetapi bukan lelaki?

6. Kenapa lelaki susah sangat nak cakap suka kat orang yang dia suka? Susah sangat ke? Atau demi menjaga ego?

7. Kenapa perempuan bila dah ada boyfriend, suka lupakan kawan-kawan? Bila rasa sedih baru cari kawan-kawan? Tapi, lelaki sebaliknya. Hmmm..


Haha, sampai situ je kenapa yang terlintas kat otak aku. Nanti kalau ada lagi, aku update lah ye. Babai!




Nota kaki : Bila jasad kat maktab, otak aku terus beku dari memikirkan idea baru nak buat entry baru. Tapi, bila di rumah, sebaliknya berlaku. *haih haih*

3 komen yang bernas?:

Pja Ismail said...

bagus! nati balik SNY seminggu pasti ada bnyk entry baru.
3x sehari, mungkin?

platipus said...

kenapa kak lilo suka dekat tetttttttttt!

fathzara said...

yang last skali tu trase beb -__-"