Tuesday, December 14, 2010

Mari Kita Bercakap Pasal Blog


Semenjak dua menjak tiga empat lima menjak cuti ni semua orang pun kepochi nak berbelog kan? Maklumlah.. nak jadi penulis ni haruslah mempunyai suasana yang tenang, nyaman, harmoni untuk melahirkan idea yang bernas lagi mantop gituu! *haktuiiih!* Okay, aku baru nak mula masuk tujuan sebenar. Tadaaaaa! Nak tunjuk je Top Blogs paling bertuah sebab aku baca consistently. Kalau nak tahu aku ni sangat cerewet dalam mem-follow blog orang. Pelik kan perangai aku ni? Hoho. Aku tak berapa nak suka baca blog yang tak kemas ataupun dengan lebih kasarnya yang menyerabutkan kepala otak mata aku bila nak membaca & menontonnya. Eyh, yang terasa blog dia serabut tu jangan nangis. Mintak mahaaap sesangat ye. Kalau kau terasa la kan. Okaaayy. Terlupa nak tadaaaa! So, lets tadaaaa now!


- Kalau nak cerita panjang-panjang pun penat jugak aku nak taip sebab semua orang pun suka baca blog die kot.. -


- Fatin Liyana pun sama! Sebab kau comel, lepastu dressing kau memang mengkagumkan lah! Plus, kau memang famous amos pun kan. Huhu -



- Walaupun tak sefamous Hanis Zalikha & Fatin Liyana.. Eyh, famous jugak kot! Mula-mula tengok blog ni; comeeel je layout, lepas aku tengok landlord dia. 'Eyh, macam kenal.' Sekali tengok la nama landlord ni.. Amar Amirah. Dengan bangganya, senior den ni ha kat sekolah dulu! Semua dok puji lah blog Kak Amar ni comel. Memang pun weh.. Kau nampak ayam terkedek-kedek kat situ? Lepas tu bila baca entry dia, sempoi je. Tak caya kau baca lah! Hah, lepas tu lagi.. (macam nak promote Kak Amar melebih je ni) Kak Amar banyak kasi tutorial. Siapa yang berkenan, rajin, dan tekun untuk men-tutorial-kan diri, boleh lah melawatkan diri anda. Hehee.. -

2 komen yang bernas?:

IFA Athirah said...

blog irinenadia dgn nurulbadiah lai u ske x?
http://geekintherainbow.blogspot.com

DZULYIZYAN said...

malas nak blogwalking banyak sgt. nti addict melebey. hehe.