Thursday, July 30, 2009

ko bangang ke hape?

Aku benci ko dowh.
Sesuke ati ko je kan cakap
aku positif H1N1.
Ko ke doctor yang analysis darah aku?
Pastu ko bawak mulut kat satu dunia ni kan yang aku positif.
Bukan aku da cakap kat ko ke result time tu tak kua lagi.
Ko tak faham2 bahasa ke dowh?
Nak aku ulang banyak kali sampai ko paham or sampai ko fed up?
Cammon la. Ko nak mendoakan aku kena ke?
Serious aku tengah geram ngan ko dowh.
Takpela. Biala satu dunia ni tawu aku positif gara-gara mulut ko tu kan.
Memang ko tak sayang mulut ko.
Orang lain yang lagi rapat ngan aku pun tak cakap pape, yang ko kecoh-kecoh sgt ni pehal?
Aku demam bese je kot. Kecoh sangat sampai macam aku orang hilang anak pehal?
Dari budak yang tak tawu pape pasal ni, sume dok aim aku positif. Wtf la..
Skang aku dapat tawu ko demam. Amek la ko. Aku da elok demam. Haha


*Aku geram tahap gaban dowh!

2 komen yang bernas?:

hannaani said...

hawau btol org tu.tendang skli wei

::Mish ShaZz:: said...

waha..sbr dzul..org fitnah tu akn dpt blsnye..sbr ye