Sunday, June 14, 2009

Heaven! :)




Aku tak tahu kenapa. Semalam aku bantai beli sampai 3 novel. Rasenye cukup kot untuk aku bantai masa kebusanan pada semester depan. Tak campor lagi dengan cd2 yang Shera bagi aku. Gila bukan main banyak. Cerita korea yang berepisod tu ada la 3. Kartun jepun yang berepisod panjang itu pula ada la 4. Owh.. memang heaven! Haha... Aku tak payah la nak habiskan masa dengan merayau ke sana dan ke sini.Yela tu. Merayap jugak aku nanti. Nama pun kaki meronggeng. Haha. Btw, Angels and Demons tu aku memang nak sangat baca! Tapi aku tak tengok movie die lagi *sigh*. Takpela. Pirate cd la jawabnye. Huhu.. Yang aku tengah layan skang ni The Opposite of Love. Layan beb. Haha. Tido pun tak sedar bila. Haha. Till then. Daaa!~

2 komen yang bernas?:

Adorable AZIZAH :) said...

u read all those books IN A DAY? gileeeer la! haha. *clap clap clap* gile bosan ni. hehe. xpe2 nnti kite kuar tgk movie k? ;)

dzuly.izyan said...

movie? ok!!! nak2! :)
act, gila la nak bc in a day! haha. ak baru je bc 1 buku. tu pn half. huehue. myb smpan 2 lg ntok bc dkt mktb yang membusankan itu. hihi ;D