Sunday, June 14, 2009

he's sooooo adorable. blurr. and cute!

Okay. Da lama jugak aku minat dia ni. Sebab... sebab... die sangat best berlakon! Hehe.. :) And.. Of course la sebab dia kiut kan. (agak la..) For the first time, when I was meet him... aku tergamam. OMG! adakah dia yang ada depan mata aku?! Okay, m telling d truth. If jumpa artis ni, aku tak la gila mana. Except bila aku da minat gila. Haha. Then, masa tengok JPBC. OMG! sangat kiut okay! plus dia jadi seorang yang sangat blur! *dush dush* aku rasa nak belasah jek sebab dia ni kiut sangat dalam JPBC! ;p


(kegedikan muka aku terserlah pabila berjumpa dengan dia. *sigh*)

2 komen yang bernas?:

HaNiS SuE said...

mane ko jmpe dia ni??
akupon suke tgk dia berlakon..comel2..hik3..

dzuly.izyan said...

ak ngn die mmg jodoh pnjg la.. haha.. tu psl ley jmp mane2.. plus FB pn ak ad die :))))
minat gilak pny psl. haha :D
btw, ak jmp die ni kt DP. die nk jmp ak kt DP. haha. JK ;p