Tuesday, November 2, 2010

kalau orang yang kita suka, suka kita balik

ouh, seronok pulak rasa nak berbelog ni. dah lama sangat tak menaip dengan idea yang mencurah-curah (takde la curah mana pun). tapi rasa nak menaip laju-laju tu ada la (bajet skill paling hebat).

okay.. okayy. disebabkan rasa ketensinan yang melampui batas (ye, saya sedang menstadi. maka saya tensi. lalu saya rasa mahu membelogkan diri ini), jadi saya dengan serta-merta teringat akan kisah saya di matrikulasi suatu ketika dahulu. boleh kata amalan setiap hari. setiap malam. rutin. rutin. *sigh* macam takde kerja lain nak buat.

okay. rutin yang hebat itu ialah, setiap hari (setiap hari ye. take note) saya bersama rumet2 saya, serta manusia2 di hadapan bilik saya akan berkumpul dan melakukan satu forum! wah! kalau nak masukkan kami dalam pertandingan forum antara matrikulasi, confirm kami juara! ngeh. dan.. dan.. topik yang paling dapat rating yang tertinggi adalah... jeng! jeng! jeng!

"KAN BEST KALAU ORANG YANG KITA SUKA GILA-GILA, SUKA KAT KITA JUGAK!"

Wah! bila dapat je tajuk ni, kitorang confirm berebut-rebut nak bagi pendapat! best weh! pendapat ilmiah habes! masing-masing nak verangan kan. nak-nak kitorang time tu mata meliar. ngeh. okay. honestly la, korang pernah terfikir tak benda ni? mesti pernah kan? tipu la tak pernah. sebab kitorang pun pernah terfikir. ngeh.

haih. aku pun tak tahu nak cakap ape sanye. gila meroyan malam-malam buto gini. serious! dari tadi sedap la pulak dengar lagu rock kapak bagai. tak pernah nak melayan dengan sebegitu hebat! bhahaha. sebenarnya, tadi rasa macam nak buat satu kisah based on tajuk tu. tapi ni tetibe mood stadi datang la pulak kan. so, sambung nanti la yek! hehe. (mesti rasa nak hempuk je dzuly ni)

nanti kita sambung eyh? hehe. all the best for me! yeay! *gila gila* <--- kesian.

2 komen yang bernas?:

~Cik S~ said...

"KAN BEST KALAU ORANG YANG KITA SUKA GILA-GILA, SUKA KAT KITA JUGAK!"
-kite kn ade utk dzul jugakk.;)
-btw, masa mude adlh msa best kan kan

DZULYIZYAN said...

hehehe. awak suke kita. auwww! tp kite takbley kawen! da langgar syariat tu! hehe :p