Monday, January 26, 2009

aishh...

actually, I dont have any mood pun nak post something new...
but, teringat tadi masa kat KL..
okay, hanya kerana tiket untuk hari ahad ni,
saya sanggup meredah lautan manusia (especially, PENDATANG!)
urghh! cukup tidak suka dengan _________ ni!
bukan apa...

(try to remember..)

okay,
masa sekolah kat kajang dulu,
nak outing kt metro tu pn belambak ________.
masa nak balik matrix dulu,
tunggu bus kat terminal 1, pun belambaaaaaak __________!
and skarang ni... kat melaka central tu,
tu pun sama je belambaaaaaaaaaak _________!!!
lagi la kat KL kan..
mesti lagi belaaambaaaaaaak mereka ni!

see! dari budak berhingus, sampai la nak jadi CIKGU da ni..
mereka ni makin lama bukan makin sikit. tapi makin ramai ada la...
bukan nak sekat rezeki ke apa, tapi cuba la fikir, kita nak duduk kat negara sendiri pun da tak selesa.. ;'(
sedih bukan?

saya rasa saya ni macam bukan da kat Malaysia!
macam da salah masuk negara!
kamu rasa tak begitu?

3 komen yang bernas?:

hannaani said...

betul2!gov kne impose strict rules la to minimize the population of those 'foreigners'

Adorable AZIZAH :) *laugh* said...

betuuuuuuuuuuuuuuul. kasi hantar balik je senang citeee! wat nyemak jeeee! hehe

dzuly.izyan said...

~ nani : yup2.. dats rite!kne strict kn lagi rules tu. ni x, makin longgar n makin ramaaai! ;S

~ dzis : memang beb.. kasi anta balik! London bley suh ngra kte amek blk rkyt kte kt sn, np kte xley wat kt _______ kn?